Vakantie in Salzkammergut | Relaxen aan de Fuschelsee

Het Salzkammergut is een schatkamer vol met kristalheldere meren, mooie wandelroutes en een rijke geschiedenis. Wie kent ze niet de prachtige foto’s van de wereld beroemde plaats, het UNESCO-werelderfgoed Hallstatt, of de charmante keizerstad Bad Ischl? Volgend jaar zijn Bad Ischl en de regio Salzkammergut “Europese culturele hoofdstad 2024”. Wij wachten niet tot 2024 en brengen een bezoeken Ebner’s Waldhof aan de Fuschlsee.

Ebner’s Waldhof

“Eindelijk thuis” is de filosofie die hotel Waldhof zo uitnodigend maakt. De prachtige tuin met onbelemmerd uitzicht over het meer is qua idylle nauwelijks te overtreffen. Een dagje zwemmen in het meer en zonnebaden op het privéstrand van het hotel, dat is pure ontspanning. En voor de afleiding nodigen de roeiboten en supboards van hotel Ebner’s Waldhof je uit om te peddelen op het water. In Ebner’s Waldhof is het leven aan het meer op z’n mooist. Er gaat geen verwenmoment in Ebner’s Waldhof verloren, zonder dat de schilderachtige Fuschlsee je blik streelt. Zittend op het terras van de SeeBar na een onvergetelijke dag, genietend van de zonsondergang, weet je: eindelijk, dit is puur zomergeluk.

Varen over de Fuschelsee

Ebner’s Waldhof is een uitstekend gastronomisch adres voor fijnproevers. Trek je er graag op uit? Sluit je dan aan bij een van de activiteiten. Samen met de gidsen kun je wandelenbiken of nordic walken. Rond Ebner’s Waldhof strekt zich een paradijs voor golfers uit. Het hotel heeft zelfs een eigen 9-holesbaan, waar je wellicht het mooiste uitzicht van het hele Salzkammergut hebt over het glinsterende meer, de sappige groene weiden, de bossen en de bergen. Recent zijn diverse kamers gerenoveerd. Nieuw design nieuwe badkamers. Dat geldt ook voor de Gütl suites. Klaar om de gasten te verwelkomen voor een onbekommerde vakantie aan de Fuschelsee.

Fuschelsee in de zomer

Interessante en praktische tips

Avondlicht aan de Fuschlsee met op de achtergrond Hotel Ebner’s Waldhof

Misschien ben je ook geïntersseerd in dit blog:
Beleef ontspannende winterdagen in het Oostenrijkds Salzkammergut


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *