Over Travels by Monique

Monique Donkersloot

Reizen, ontdekken, fotograferen en jou inspireren, dat is waar mijn ogen van gaan stralen en mij bergen energie geven, om telkens weer nieuwe bestemmingen te ontdekken.

Hallo, mijn naam is Monique Donkersloot en ik ben een gepassioneerde reisreporter. Mijn avonturen en ontdekkingen deel ik op mijn website travelsbymonique.nl en op mijn gelijknamige Instagram-account.

Ervaar het zelf

Inmiddels heb ik meer dan 30 landen bezocht en heb daarbij een schat aan reiservaring opgedaan. Mijn reisverslagen zijn vaak gedetailleerd en bevatten persoonlijke anekdotes die de lezer een goed beeld geven van de natuur, de lokale cultuur of de locatie. Door mijn foto’s krijg je als lezer het gevoel dat je zelf op de locatie bent.

Wat mij echt onderscheid van andere reisreporters en fotografen, is mijn gevoel voor detail en esthetiek. Oog hebben voor de kleine dingen die een bestemming uniek maken. Deze details leg ik graag op een subtiele en artistieke manier vast, wat mijn beelden extra betekenis en schoonheid geeft. De professionele uitstraling maakt mijn werk aantrekkelijk voor zowel lezers als potentiële opdrachtgevers.

Al met al probeer ik een unieke bijdrage aan de reisjournalistiek te leveren. En daarmee actieve, levenslustige bon-vivants te inspireren om zelf op reis te gaan en de schoonheid van onze wereld te ervaren.

Op travelsbymonique.nl vind je niet alleen reisverhalen en foto’s, maar ook praktische tips en aanbevelingen. De website is daarom niet alleen een bron van inspiratie, maar ook een praktische gids voor iedereen die op zoek is naar avontuur.

Kortom, welkom op Travelsbymonique, jouw inspiratiebron Maak je eigen herinneringen.

Videomaker

Erik Lammers

Erik Lammers, videograaf en filmmaker bij EHL-Productions en levenspartner van Monique, heeft als sparring partner, op het snijvlak van ICT en beleid gewerkt. Inmiddels geniet hij van een leven dat hem op unieke locaties brengt. Zijn talent waarmee hij interviewt en ‘storytelling’ vangt in korte films of video producties maakt hem uniek.

Samen met Monique, reist hij door Europa om de mooiste locaties en de leukste (familie) bedrijven professioneel in beeld te brengen.

Wil je samenwerken?

Wij staan altijd open voor een samenwerking met een mooi bedrijf dat goed past bij Travelsbymonique. Denk hierbij aan:

  • Persreizen
  • Product reviews
  • Winacties
  • Advertentie op Travelsbymonique.nl

Benieuwd naar alle samenwerkingsmogelijkheden? Of wil je graag onze MEDIAKIT ontvangt? Vul dan het contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bergen groeten,

Team Travelsbymonique

WIT REGEL

reisinspiratie voor elk seizoen

Kom met ons in contact

Voornaam
Achternaam
E-mail
Bericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.

Gratis reistips en reisinspiratie in je mailbox?!

Meld je aan en ontvang het leukste seizoensgebonden reisnieuws

Please wait...

Bedankt voor je inschrijving!