Gastronomisch dineren in Oostenrijk in Hotel Bergblick met nieuwe, getalenteerde chef-kok

In het Tannheimer Tal zwaait sinds kort een getalenteerde nieuwe chef-kok aan het roer van het 5-sterrenhotel Bergblick. In het verfijnde gourmetrestaurant Grunstube worden verbluffende creaties van chef-kok Peter Reithmayr geserveerd. Onlangs kreeg een selecte groep journalisten de eer, om voor de officiële opening te genieten van een exclusief diner en wij waren erbij.

Peter Reithmayr is geen onbekende in de gastronomische wereld. Hij heeft zich inmiddels opgewerkt tot een van de top 50 koks in Oostenrijk (Schlemmer Atlas). Gedurende zijn internationale carrière heeft hij in verschillende voortreffelijke restaurants gewerkt. Tot voor kort was Reithmayr de chef-kok van restaurant Aquarium in Geinberg, Oberösterreich, waar het restaurant dankzij zijn veelzijdige kookkunsten gedurende tien jaar achtereen twee koksmutsjes van Gault&Millau ontving. Nu zet deze succesvolle kok zijn talent in bij het exclusieve hotel Bergblick in het Tannheimer Tal. Als executive chef zal hij de gasten van het fijnproeversrestaurant Grunstube verwennen met zijn smaakvolle creaties.

Het restaurant Grunstube in hotel Bergblick heeft zeven tafels en is geopend van donderdag tot zaterdag. De filosofie van de nieuwe keukenchef, “ik wil dat elke gast het perfecte bord krijgt”, klinkt veelbelovend. De primeur die wij beleefden was dan ook voortreffelijk!

Hotel Bergblick Hotel & Spa***** is een exclusieve hideaway waar je volledig tot rust kunt komen. Het is landelijk gelegen in het groen en omgeven door een prachtig landschap. Hier staan culinaire hoogstandjes en exclusieve wellness centraal. Het Tannheimer Tal staat bekend als een van de mooiste dalen van Europa.

Aanbieding

Time-out voor fijnproevers, vanaf 12.07.23

Inbegrepen: 2 overnachtingen (aankomst mogelijk van wo tot vr), 2 x ontbijtbuffet, 4-gangendiner in het restaurant (wo), speciaal gastronomisch 4-gangendiner in fijnproeversrestaurant “Grunstube” (open do–za), toegang tot de Bergblick-spa, alle andere inbegrepen Bergblick-services. Prijs p.p.: vanaf 395 euro (evt. plus weekend-toeslag).

Interessante en praktische tips

  • Reserveren: voor de beste prijzen reserveer je via de eigen website van hotel Hotel Bergblick. Wil je reviews lezen, kijk dan eens op Booking.com
  • Regelmatig zijn er aanbiedingen op de site van hotel Bergblick
  • Prijzen van vliegtickets naar Innsbruck Airport.
  • Boek een huurauto vanaf Innsbruck Airport.
  • Binnenkort verschijnt een artikel over het mooie en rustige Tannheimer Tal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *