AGENDA | Yoga, pilates, qi gong, mental coaching…

Het voorjaar staat bij hotel Tratterhof in het teken van “energieke vibes”. Yogapilates, qi gong, verscheidene fitnessprogramma’s en mental coaching geven je nieuwe kracht. De natuur rond het Mountain Sky Hotel ontwaakt en lokt je naar buiten voor beweging in de frisse lucht.

Van 3 tot en met 10 juni 2023 staan de prille zomerdagen in het teken van Iyengar-yoga met Anja Bangert en van 17 tot en met 24 juni 2023 verzorgt Gabi Bitzer de lessenreeks “yoga meets pilates”. Tussen 1 en 8 juli 2023 ten slotte kunnen geïnteresseerden in hotel Tratterhof een unieke ervaring opdoen, want dan verwelkomt het Mountain Sky Hotel Maksim Klasanovic, alias Thai-Miki. Zijn yoga is doorleefde realiteit.

Het Tratterhof Mountain Sky Hotel bevindt zich op een plek waar de natuur wild en romantisch is, zo dicht bij de bergen dat je ze bijna kunt aanraken. Aan de voordeur begint het Altfasstal, een echt juweeltje dat je in elk jaargetijde van de natuur laat genieten. Zodra het eerste prille groen zijn kop opsteekt, trekken wandelaars en fietsers vanuit hotel Tratterhof naar bergmeren, bergweiden en bergtoppen. De lentedagen worden nog mooier dankzij het gevarieerde activiteitenprogramma met ademhalings- en boswandelingen, alpacatochten en wandelingen in groep, met fitnesstraining, speciale opgietsessies in de sauna en nog veel meer dat leuk en heilzaam voor je is.

Het exclusieve saunagedeelte is alleen voor volwassenenen biedt alpiene wellness op het hoogste niveau. Dagelijks twee show-opgietsessies in de panoramasauna, een afzonderlijke wellnesszone voor gezinnen en de beautyfarmmaken van de Monte Silva Mountain Spa een uitmuntende wereld van wellbeing. Wat is er mooier dan in de infinitypools in de Dolomieten de wereld even te laten voor wat hij is?

Hotel aanbiedingen

Lentevakantie 4=3 (04.–08.06.23) – aankomst zondag   
Inbegrepen: 
4 overnachtingen voor de prijs van 3 inclusief HP, Monte Silva Mountain Spa, Monte Silva fitnesszaal, gevarieerd activiteitenprogramma incl. wandelingen, prachtige tuin met panoramisch uitzicht, Almencard Gitschberg Jochtal. Prijs p.p.: vanaf 570 euro   

Zonnewende & het smelten van de sneeuw 7=6 (11.06–02.07.23)
Inbegrepen: 
7 overnachtingen voor de prijs van 6 inclusief HP, Monte Silva Mountain Spa, Monte Silva fitnesszaal, gevarieerd activiteitenprogramma incl. wandelingen, prachtige tuin met panoramisch uitzicht, Almencard Gitschberg Jochtal. Prijs p.p.: vanaf 1.140 euro   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *