Wintersport in Frankrijk | Sneeuw- en familiepret tot laat in het seizoen

Vaak denken we als eerste bij skiën in de lente aan afdalingen door papsneeuw. Maar wist je dat skiën in de lente, de laatste jaren, best veel voordelen kent? De dagen zijn langer, de temperatuur vaak aangenamer, de drukte op de pisten is voorbij én als koning winter dan ook nog voor een dump sneeuw zorgt, nou dan kan ik je verklappen, dan kan de pret niet op. Ik dit blog artikel nemen we je mee op reis naar een ski dorp in de Franse Alpen waar wij aan het einde van afgelopen winterseizoen genoten van een fantastische wintersport ervaring.

Skiën in Espace Diamant

Onze ‘uitvalsbasis’ is het wintersport dorp Les Saisies. Een gezellig dorp, dat midden in het skigebied ‘Espace Diamant’ ligt. Door de ligging, aan de voet van de Mont Blanc, is het skigebied Espace Diamant vrij sneeuwzeker. Het gebied is bovendien gemakkelijk per auto, of met het vliegtuig (vliegen op Genève) bereikbaar.

Verrassend skigebied

Voor dit artikel ben ik op reis geweest in opdracht van Wintersport Live. Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden over dit verrassende skigebied, het lange skiseizoen, de vele winter activiteiten én over leuke adresjes waar je lekker kunt eten? Kijk dan snel verder op de site van Wintersport Live.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *