Panorama in de Dolomieten | Ontdek het Mountain Sky Hotel Tratterhof

Dit hotel behoort tot de Belvita Leading Wellnesshotels en heeft een van de hoogstgelegen SPA’s van Italië. Op deze locatie begrijp je direct wat ze bedoelen met een grandioos panorama. In dit berghotel ontvouwt zicht een ongelooflijk vergezicht, over het dal, de stad Brixen en de Dolomieten.

Zomeravond Hotel Tratterhof

Unieke ligging

Met zijn terrassen harmonieus tegen de berghellingen van Pfunders gaat het hotel op in de omringende natuur. Royale terrassen en privé balkons brengen je gevoelsmatig nog dichter bij de Dolomieten. In het Tratterhof Mountain Sky Hotel op 1.500 meter hoogte, midden in de Dolomieten, hebben de gasten een grandioos uitzicht die zich op de royale balkons en terrassen ontvouwt. De unieke ligging geeft veel plaats aan de zon, wat een kanootje is voor zonaanbidders.

Verbazingwekkend uitzicht vanuit je hotelkamer in Hotel Tratterhof

Culinair

Bij de boeren in de streek selecteren de koks zorgvuldig de levensmiddelen van de hoogste kwaliteit om de fijnproevers te verwennen met hun populaire cucina alpina: een heerlijke symbiose van Zuid-Tiroolse kookkunst en mediterrane lekkernijen. In het Tratterhof Mountain Sky Hotel zijn het fijnproeversrestaurant en de wijnkelder La Cantina wellicht de lekkerste plekken.vertel over het eten in het restaurant

Gourmetrestaurant Hotel Tratterhof

Faciliteiten

Gasten vanTratterhof Mountain Sky Hotel, beleven in de Monte Silva Mountain Spa 4.000 m2 pure ontspanning met een overweldigend bergpanorama. Met infinity pools, of in alle rust zorg besteden aan je schoonheid met de eigen cosmeticalijn van het hotel, Monte Silva Cura. De producten maken gebruik van de kracht van het bos, vers bronwater en lokale geneeskrachtige planten voor ultiem welzijn. Het exclusieve saunagedeelte is alleen voor volwassenen en biedt alpiene wellness op het hoogste niveau. Er is ook nog een afzonderlijke wellnesszone voor gezinnen.

zwembad Hotel Tratterhof

Activiteiten

De natuur rond het Mountain Sky Hotel lokt je naar buiten voor beweging in de frisse lucht. Aan de voordeur begint het Altfasstal, een echt juweeltje dat je in elk jaargetijde van de natuur laat genieten. Vanuit het hotel …… bergmeren, bergweiden, bergtoppen Wandelen …. fietsen …… In de zomer kan je gratis gebruikmaken van 3 kabelbanen en het openbaar vervoer. Dit hotel biedt ook yogapilates, qi gong, verscheidene fitnessprogramma’s en mental coaching aan.

Yoga en mental coaching

Van 1 tot 8 juli 2023 en van 23 tot 30 september 2023 kunnen geïnteresseerden in hotel Tratterhof een unieke ervaring opdoen, want dan verwelkomt het Mountain Sky Hotel Maksim Klasanovic, alias Thai-Miki. Zijn yoga is doorleefde realiteit. Gedurende bijna negen jaar van zijn leven zat hij opgesloten in de strengste gevangenissen in Thailand. Hij werd in de val gelokt en tot een gevangenisstraf veroordeeld. Yoga was zijn ankerpunt om te kunnen overleven in de gevangenis. “De kracht die ik heb opgebouwd in gevangenschap, wil ik doorgeven aan anderen”, aldus Thai-Miki, die in hotel Tratterhof een indrukwekkend programma voor yoga en mentaal welzijn zal presenteren. 

Bergmeren week

Van 16 tot 23 september kan je in Hotel Tratterhof deelnemen aan de zogenaamde “Alpinator Bergseen Woche”. Een week die in het teken staat van uitdagende begeleide wandelingen daar de mooiste bergmeren van deze vakantieregio.

Interessante en praktische tips

Blik op de bergen tijdens de zonsondergang in de infinity pool van Hotel Tratterhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *