Nieuwe energie opdoen in de lente in Oostenrijk? Dit zijn onze tips!

Wie de lente wil beginnen met hernieuwde energie en vitaliteit, komt in het voorjaar naar de Walchsee. Een meer in het Tiroolse Kaiserwinkl. Genesteld tussen de bergen. Daar nodigt Das Walchsee Aktivresort je uit. Laat jezelf verwennen, versterk je gezondheid, ontspan en krijg nieuwe energie. Beweging, ontspanning en gezonde voeding versmelten hier tot een opwekkend geheel.

Fietsen langs de Walchsee

Terwijl de natuur ontwaakt

Wie van outdoor activiteiten en de natuur houdt, heeft hier mogelijkheden te over. Ook de overgang van de twee seizoenen, in het vroege voorjaar, brengt een breed scala aan activiteiten met zich mee. Kies voor skiën in de zon in het skigebied Hochkössen. Of beleef het ontwaken van de natuur in het dal en geniet van de eerste wandelingen en fietstochten van het seizoen. Hoe dan ook, het Tiroolse Kaiserwinkl biedt tal van gelegenheden voor sportieve en actieve dagen. Das Walchsee Aktivresort voegt daar nog eens een indrukwekkend Move & Relax programma aan toe, waarbij innerlijke balans en ontspanning centraal staan.

Paragliden boven de besneeuwde regio

De kracht van wellness

Duurzame regeneratie is van vitaal belang voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Daarom hecht Das Walchsee Aktivresort veel waarde aan een kwalitatief en vooral werkzaam relax aanbod. De kruidenpakkingen die in het resort worden aangeboden, worden als uiterst effectief beschouwd. Een perfecte gelegenheid om je lichaam deze lente te ontslakken en te ontgiften en de weefsels in je hele lichaam te verstevigen. Holistische lichaamsbehandelingen, een breed scala aan massages en exclusieve schoonheidsbehandelingen verwennen je van top tot teen.

“Een kleine adempauze met een groot effect”: dat is het motto van de uitgebreide ayurveda-arrangementen bij Das Walchsee Aktivresort. De Indiase geneeskunst ontvouwt haar helende kracht te midden van de indrukwekkende natuur rond de Walchsee en aan de voet van het Kaisergebergte. Ook de “energie-keuken” is van aparte klasse. Het ondersteunt je persoonlijke time-out met voedzame en lekkere, licht verteerbare gerechten, bereid met zorgvuldig geselecteerde lokale ingrediënten.

Heilzame kruidenstempel massage

Aanbiedingen

Meer me-time

Ter gelegenheid van de Internationale Vrouwendag heeft Das Walchsee Aktivresort een speciale actie. Koop een waardebon van minstens 100 euro voor een feelgood adempauze in Das Walchsee Aktivresort en krijg er gratis een bonuswaardebon van 10 procent van de gekochte bon er bovenop. De bonuswaardebon kan van 25 februari tot 1 mei 2024 worden ingewisseld voor dagen vol winterzon, lentekriebels en wellness. De gekochte waardebon kan voor onbeperkte tijd worden ingewisseld voor feelgood dagen (bonnen worden alleen uitgegeven zolang de voorraad strekt).

Ayurveda in Tirol

Inbegrepen: 4 overnachtingen incl. ontbijt en diner, 2 x volledige lichaamsbehandeling naar keuze, 1 x ayurvedische behandeling, 1 x yoga, 1 x meditatie, Move & Relax-ruimte, deelname aan het wekelijkse activiteitenprogramma, Kaiserwinkl Card, WLAN. Prijs p.p.: vanaf € 653,-.

Wellness arrangement

Inbegrepen: 2 overnachtingen incl. ontbijt en diner, 25 euro wellness waardebon per persoon, 1 fles prosecco op de kamer, Move & Relax-ruimte, deelname aan het wekelijkse activiteitenprogramma, Kaiserwinkl Card, WLAN. Prijs p.p.: vanaf € 233,-.  

Romantisch dineren in Das Walchsee Activresort

Lakeside suites

Vanaf mei 2024 wordt het resort uitgebreid met Das Walchsee Lakeside, met 22 hoogwaardige suites en een directe ligging aan het meer.

Das Walchsee Lakeside

Interessante en praktische informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *