Exclusieve nieuwe spa en wellness wachten op je in Tirol in Oostenrijk

Wellness zit in het DNA van Hotel Panorama Royal****s. Daarover zijn veeleisende spa-kenners van heinde en ver het over eens. Het nieuwtje dat het wellnessresort nu verkondigt, verlegt vele grenzen. De op zich al zeer uitgebreide en royale wellnessoppervlakte wordt verdubbeld. Nieuwe en nog meer binnen- en buitenzwembaden beloven een vakantiegevoel met een eindeloos uitzicht over het Inntal en de bergen. Vanaf 14 mei 2023 kun je hier weer terecht voor high-end relaxen. 

Buitenzwembad met uitzicht op de bergen in Tirol

Voor wie houdt van goed design en exclusief relaxen biedt dit hotel nu een uuitgebreider wellness aanbod, met een volledig nieuw, 32° warm panoramisch binnenbad, elegant verbonden met het heerlijke, 33° warme buitenbad onder de blauwe hemel. Dompel jezelf onder, laat alles los, geniet nu en doe frisse energie op. De grootste delen van het panoramapark zijn weer groen en staan in bloei. Hier vlijen zonaanbidders zich neer op comfortabele ligstoelen, vergeten de tijd bij een goed boek of dagdromen te midden van de pure natuur. Je vind er ook alle zoutwaterzwembaden. Nog meer waterplezier bezorgt tegen eind juni een nieuw sportbad van 25 meter met een koudwaterpool en een whirlpool van 34°.

Relaxruimte met je eigen ‘bioscoop’ in Hotel Panorama Royal

Dit Leading Spa Resort is prachtig gelegen hoog boven het Inntal op een zonnige en panoramische locatie. Ervaar de diepe ontspanning die de sauna-, water- en ontspanningswereld aanbieden. Of ga voor nieuwe energie met het uitgebreide aanbod van meditatiesmassagesyoga en qi gong.  Een team van artsen en specialisten bieden schoonheidscorrecties en verzorging in het schoonheidscentrum “Schönheit Royal”. Hotel Panorama Royal, een wellnesshotel voor wie op en top wil genieten.

Penthouse suite in Hotel Panorama Royal

Interessante en praktische tips

Wellnesshotel Panorama Royal bij avondlicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *