Ervaar de exclusieve herfst in Zuid-Tirol

Als de natuur de herfst aankondigt in Zuid-Tirol, breekt het seizoen van genieten van lokale tradities en lekkernijen aan. Vooral het beroemde Törggelen en nog veel meer tradities worden op veel plaatsen gevierd. Wandelaars en fietsers kunnen de prachtige herfst ervaren en zich op hun pad laten vergezellen door de mediterrane zon. Want waar anders dan in het dal bij Meran, in Zuid-Tirol, zorgt moeder natuur voor aangename herfstdagen.

Herfst tussen de wijngaarden

Wie op zoek is naar een klein, fijn familiair hotel midden tussen de wijngaarden boven Meran, is bij het luxe hotel Golserhof****s aan het juiste adres. Hier is het heerlijk toeven met een fantastisch uitzicht, warmte, verfijnde gastvrijheid en een uitstekende keuken. In de nieuwe comfort suites en op de grote balkons en ruime terrassen met gezellige hemelbedden kun je genieten van een dromerige herfstvakantie. Meran en omgeving is immers gezegend met 300 dagen zon per jaar!

De omgeving van het Golserhof nodigt uit om te wandelen. Gastheer Patrick en de wandelgidsen zijn Zuid-Tiroolse bergliefhebbers in hart en nieren en nodigen je vier keer per week uit voor begeleide wandeltochten.

Wellness met vrij uitzicht

Op het dak van Golserhof kunnen hotelgasten genieten van fantastische wellness met een vrij uitzicht over de wijngaarden en boomgaarden. Het hotel biedt een verwarmde panorama zwembad, zonneterrassen en hemelbedden. Het binnenzwembad nodigt uit om te ontspannen in een exclusieve ambiance. Het wellness-aanbod is gewijd aan holistisch welzijn met helende bad- en schoonheidsrituelen.

In 2021 werden Hiltrud Gufler en Patrick Mair door Gault & Millau uitgeroepen tot Hotelier van het Jaar. In 2023 ontvangt het Golserhof opnieuw de Holidaycheck Award en mag zich daarmee tot de beste tien hotels van Italië rekenen.

Aanbiedingen

Golserhof Special 3 tot 6 nachten (22.–27.10.23)
5 % korting (op de accommodatieprijs van de volbetalende gasten) voor een verblijf van 3 tot 6 nachten – prijs per persoon: vanaf € 576.

Pure wellness 3 tot 6 nachten (22.–27.10.23)
Inclusief wellness voucher voor behandelingen naar keuze ter waarde van 50 euro – prijs per persoon: vanaf € 591

Gourmet Special 3 tot 6 nachten (22.–27.10.23)
Inbegrepen: Een avond naar keuze met kreeft (di. t/m vr., de andere dagen afhankelijk van beschikbaarheid) of T-bone steak – prijs p.p.: vanaf € 596.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *