Duurzaam ontspannen terwijl je reist | Dit is het nieuwste MSC cruiseschip

Het nieuwste cruiseschip van cruisemaatschappij MSC, de EURIBIA, wordt op 8 juni 2023 gedoopt en gelanceerd als het meest milieuvriendelijke schip van de maatschappij.
MSC Euribia staat symbool voor de visie van de cruisemaatschappij om voor een duurzame toekomst te zorgen en voor haar diepe respect voor het mariene milieu en grote inzet om dit te beschermen en te behouden.

MSC Euribia is “Built for the future”. Het is het meest energie-efficiënte cruiseschip ooit. MSC Euribia is het tweede schip in de vloot van MSC Cruises dat wordt aangedreven door LNG, de schoonste en meest efficiënte brandstof die momenteel op commerciële schaal beschikbaar is. Ze zal ook beschikken over verdere geavanceerde milieutechnologieën, waaronder ‘Baltic Standard’ geavanceerde afvalwaterbehandelingssystemen aan boord, afvalverwerking, energie-efficiënte maatregelen en innovatieve systemen voor het beheer van onderwaterstraling om de potentiële impact op het mariene milieu te verminderen.

Na het evenement begint MSC Euribia deze zomer met het varen van tochten van 7 nachten in Noord-Europa vanuit Kiel in Duitsland en Kopenhagen naar de betoverende Noorse fjorden, waaronder Geiranger, Ålesund en Flaam.

Op de pagina van MSC Cruises lees je meer over de verschillende bestemmingen van de Noord-Europa cruises.

Aan boord van de MSC EURIBIA

Dit innovatieve cruiseschip biedt uitzonderlijke kenmerken, voorzieningen en rijke en gevarieerde ervaringen aan boord, waaronder:

  • NIEUW!Beleef het kunstwerk Street. 2023, van de bekende Britse kunstenaar Julian Opie in l’Atelier du Voyageur bar. Het kunstwerk, speciaal besteld voor MSC Euribia, is een groot 11 x 2 m groot speciaal gebouwd LED-scherm met wandelende figuren in Opie’s kenmerkende stijl.
  • NIEUW! De Carousel Lounge op het achterdek van het schip is opnieuw vormgegeven en biedt nu een nog mooier panoramisch uitzicht op de oceaan. Overdag kunnen gasten hier ontspannen of deelnemen aan diverse recreatieve activiteiten, terwijl ze elke avond kunnen genieten van live muziek door onder meer de Big Band at Sea – een van de grootste big bands op zee.
  • Een revolutionaire kinderzone omvat 700 m² aan binnenruimte die volledig is toegespitst op kinderen en tieners van 0 tot 17 jaar. Er zijn zeven ruimtes, elk voor een andere leeftijdsgroep, waaronder het NIEUWE! MSC Foundation Lab – met een gloednieuw kindergedeelte en een activiteitenprogramma voor kinderen en tieners over duurzaamheid.
  • NIEUW! Gasten kunnen kiezen uit 10 eetgelegenheden, waaronder vijf specialiteitenrestaurants. Hiertoe behoren het opwindende gloednieuwe Le Grill, een stijlvol Frans restaurant waar bistro en steakhouse samenkomen, en Kaito Sushi & Robatayaki, een vaste waarde op de schepen van MSC Cruises met nu voor het allereerst een Robatayaki.
  • Een indrukwekkend aantal van vijf zwembaden en het geheel eigen Ocean Cay AquaPark met koraalthema, één van de grootste en meest uitgebreide waterparken die er op zee te vinden is, met drie waterglijbanen voor eindeloos plezier.
  • Het Delphi Theatre met 945 zitplaatsen biedt elke avond live entertainment van wereldklasse met een compleet zevendaags programma van topshows.
  • Het schip omvat 21 bars en lounges met vijf buiten- en 16 binnenruimtes om aan de behoeften en voorkeuren van iedereen te voldoen.
  • Gasten kunnen op verkenning gaan en elkaar ontmoeten in de Galleria Euribia, de langste led-dome op zee. Hier liggen tal van winkels, restaurants en entertainmentopties erop te wachten om ontdekt te worden. 

Ontdek meer over de MSC Euribia, of blader door de brochure.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *