Architectuur en bergen komen samen bij Zillergrund Rock in het Zillertal

ZillergrundRock is een plek voor high-end genieten. De #bestskypoolever2, het boetiekrestaurant Rocky 7, passages op grote hoogte over de ZillergrundRock – the Bridge, of een fotoshoot op Cloud 7: dit wordt een alpiene vakantie met een twist.

Hotel Zillergrund Rock in het Zillertal vlakbij Mayrhofen

Van een wandeling bij zonsopgang tot SPA & pool night: de zomerdagen in het ZillergrundRock Luxury Mountain Resort zitten vol ontspanning en bijzondere momenten. De vele hotspots en indrukwekkende krachtoorden wachten erop om ontdekt te worden. Jouw zomer in de bergen kan nauwelijks veelzijdiger zijn: je kunt hier wandelen, fietsen, klimmen en golfen, of een zomerse gletsjertocht maken.

Bij je aankomst zweef je met de panoramalift naar boven tot in het Sky Atrium. Dit hotel is een architectonisch meesterwerk met stijlvolle relaxzones met de namen Ziller Lodge, Mountain Lodge en Alpin Lodge. De gebouwen worden met elkaar verbonden door indrukwekkende bruggen. Het uitzicht en de indrukken die je hier opdoet zijn ongekend.

Ontbijten met uitzicht in Hotel Zillergrund Rock

Dit hooggelegen architectonische meesterwerk zet de bergen ongeëvenaard mooi in scène. De Sky Spa biedt volop tijd voor good vibes. De #bestskypoolever2 op twee niveaus bezorgt je het bevrijdende gevoel te kunnen drijven en de natuur tegemoet te zwemmen. Luierend in een hangligstoel knipper je tegen de oogverblindende bergen. Het Alpin Rock terras is de place to be na de hete opgietsessie in de sauna. 3.000 m2 buitengewone wellness bezorgen je lichaam en geest nieuwe energie, zowel in de Sky Spa als in het Zillerpool-binnenbad en de Nature Spa aan de bergbeek.

Elke dinsdagavond is het Spa & Poolnight. De Nature Spa en de #bestskypoolever2 in de Sky Spa voor volwassenen vanaf 16 jaar zijn dan geopend tot 22.30 uur. Dat geldt ook voor de Sky Spa. Een dubbel 25-meterzwembad op twee niveaus met onbelemmerd 360°-uitzicht geeft je het gevoel van grenzeloze vrijheid. De best skypool ever betekent zwemmen met een maximaal wow‑effect. Hoog en droog op een van de zonneterrassen geniet je van de open-air zomer. De ZillergrundRock-The Bridge leidt naar de rooftop-eventsaunaDe Nature Spa grenst aan een prachtige wellnesstuin met kabbelend bergbeekje. 

Wandelen in de bergen in het Zillertal

Vanaf de voordeur leiden wandelpaden naar zonnige alpenweiden en tot op de hoogste bergtoppenOntspannen wandelen of hoog alpien bergbeklimmen: het kan allebei. Mountainbikers kunnen hier een ultramoderne fiets huren waarmee ze rechtstreeks de natuur in trekken. De hotelguides van ZillergrundRock kennen het Zillertal als hun broekzak. Zij zijn betrouwbare begeleiders op al je tochten in de zomerse natuur. Wekelijks is er een veelzijdig belevenisprogramma dat elke vakantiedag tot een hoogtepunt maakt. Op het menu staan begeleide wandelingen en fietstochten, rafting op de Ziller, zomerskiën op de gletsjer en nog veel meer. Spa nights en livesounds zorgen voor een spetterende stemming.

Raften in het Zillertal

En last but not least: ZillergrundRock proudly presents Rocky 7. He boutiekrestuaruant dat voor een gastronomische beleving zorgt in een ongedwongen setting met een geweldige smaakervaring. Alexander Hönigsberger, een topchef die meerdere Gault&Millau-koksmutsjes en Falstaff-vorkjes in de wacht heeft gesleept, belooft in dit boetiekrestaurant een casual gastronomisch avontuur dat zijn naam alle eer aandoet. En er is meer: het ZillergrundRock-gourmetpension verwent je, bijna klokje rond met culinaire hoogstandjes.

Interessante en praktische tips 

  • Reserveren: Voor de beste prijzen reserveer je via de eigen website van Zillergrund Rock. Wil je reviews lezen, kijk dan eens op Booking.com.
  • Het hotel biedt haar gasten een voucher om gratis met de bus bijvoorbeeld Mayrhofen te bezoeken.
  • Het hotel biedt wekelijks een activiteitenprogramma.
  • de Zillertal Activcar (zomer).
  • Prijzen van vliegtickets naar Innsbruck Airport.
  • Boek een huurauto vanaf Innsbruck Airport.
Zillergrund Rock Mountain Resort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *