Iedereen die van culinaire hoogstandjes en goede wijnen houdt, maakt begin mei tijd vrij om naar het viersterren superior Hotel Sonnenhof in het idyllische Tannheim Tal te komen: tijdens de “Gourmet Week de luxe” wachten daar weer grote namen en inspirerende persoonlijkheden in combinatie met de beste delicatessen.
Gasten kunnen zich verheugen op zeven dagen in het Tiroolse gourmethotel, waarin het ene hoogtepunt op het andere volgt. Als onderdeel van dit evenement worden onder andere het champagnehuis Bollinger en de wijnmakerij Braida geëerd tijdens een Wine&Dine in het fine-dining restaurant “Alps&Ocean”. Daarnaast neemt hotelmanager Rainer Müller geïnteresseerden mee naar een Oostenrijkse of internationale wijnschool en ’s avonds zorgt een vijfgangenmenu van het culinaire topteam bestaande uit Patrick Müller en Daniel Walch voor smaakbelevenissen. De “Gourmet Week de luxe” vindt dit jaar plaats van 7 tot 14 mei in Hotel Sonnenhof.
Interesse?
Lees dan gauw verder en be kijk de informatie over de “Gourmet Week de luxe” in Hotel Sonnenhof in het Tannheimer Tal
Interssante en praktische tips
- Datum: 7 tot 14 mei 2023 | Gastronomische Gourmet week de luxe in het Tannheimer Tal
- Het arrangement kan ook vier dagen geboekt worden, van zondag tot donderdag.