Review VAUDE fietstas Karakorum Pro

Tijdens onze vakanties fietsen we graag, zoals recent in Zuid-Tirol/Alto Adige en in Piemonte. In Zuid-Tirol fietsten we over de oude Romeinse handelsroute, de “Via Claudia Augusta”. Wil je ons complete reisverslag lezen? Kijk dan op RonReizen.

Nadat de kuiten in Zuid-Tirol/Alto Adige zijn ‘opgewarmd’ beproeven we de heuvels in Piemonte. Dit keer met een bijzondere reden. Van Bergfamilie.nl krijg ik het verzoek om een set fietstassen te testen. Laat die aanvraag nou op het juiste moment komen. Want deze fietstas, de VAUDE Karakorum Pro, is bedoeld voor avontuurlijke fietsers en fietsliefhebbers die graag door afwisselende landschappen en over gevarieerd terrein fietsen. Waar kan je dat beter testen dan in de bergen?!

In mijn review lees je mijn ervaring met de VAUDE Karakorum Pro. Het volledige review vind je op de site van Bergfamilie. De fietstassen zijn getest met een e-bike (MTB).

Ben je op zoek naar lichtgewicht fietstassen, die multifunctioneel zijn dan is de VAUDE Karakorum Pro ideaal. De fietstassen bieden bijzonder veel en praktische opbergruimte. En de zijtassen zijn ook nog eens afzonderlijk te gebruiken, ideaal voor een dagje fietsen, of voor naar het werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *