Review: Royal Robbins outdoor kleding voor de winter

Wie wil er niet comfortabel en warmpjes bijlopen tijdens de wintersportvakantie of een buitensport activiteit. Ik alls winter- en wintersportliefhebster in ieder geval wel. Dan draag ik zoveel mogelijk comfortabele kleding. Kleding die behaaglijk zit en warm aanvoelt. Naast dat het bijdraagt aan mijn wintersportplezier, vind ik het belangrijk dat de kleding lekker zit. Als de outfit dan ook nog casual gedragen kan worden, vind ik dat bij het inpakken voor mijn vakantie alleen maar makkelijker en eenvoudiger. En het scheelt me ook nog ruimte in mijn koffer.

Voor dit review heb ik de volgende outdoor kleding getest:
Royal Robbins ondershirt: “WOMEN’S VENTURELAYER 200 LONG SLEEVE”
Royal Robbins legging: “WOMEN’S BACKCOUNTRY PRO WINTER LEGGING”
Royal Robbins vest: “WOMEN’S URBANESQUE VEST”

Het volledige review vind je op de site van de BERGFAMILIE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *