Over Travels by Monique

Monique Donkersloot

Reizen, ontdekken, fotograferen en jou inspireren, dat is waar mijn ogen van gaan stralen en mij bergen energie geven, om telkens weer nieuwe bestemmingen te ontdekken.

Hallo, mijn naam is Monique Donkersloot en ik ben een gepassioneerde reisreporter. Mijn avonturen en ontdekkingen deel ik op mijn website travelsbymonique.nl en op mijn gelijknamige Instagram-account.

Inmiddels heb ik meer dan 30 landen bezocht en heb daarbij een schat aan reiservaring opgedaan. Mijn reisverslagen zijn vaak gedetailleerd en bevatten persoonlijke anekdotes die de lezer een goed beeld geven van de natuur, de lokale cultuur of de locatie. Door mijn foto’s krijg je als lezer het gevoel dat je zelf op de locatie bent. Daarom zijn de reisverhalen niet alleen informatief, maar ook persoonlijk.

Wat anderen over haar zeggen

Monique is een getalenteerde fotograaf. Haar foto’s zijn levendig en expressief, en ze weten de sfeer en emoties van haar reizen perfect te vangen. Van indrukwekkende landschappen tot kleurrijke markten en historische gebouwen, Monique’s foto’s brengen jouw vakantie tot leven.

Video maker

Maar wat haar echt onderscheidt van andere reisreporters en fotografen, is haar gevoel voor detail en esthetiek. Monique heeft oog voor de kleine dingen die een bestemming uniek maken. Ze weet deze details op een subtiele en artistieke manier vast te leggen, wat haar beelden extra betekenis en schoonheid geven.

Dit zorgt voor een professionele uitstraling en maakt haar werk aantrekkelijk voor zowel lezers als potentiële opdrachtgevers. Al met al levert Monique een unieke bijdrage aan de reisjournalistiek. Haar passie voor reizen en fotografie is duidelijk te zien in haar werk. Bovenal inspireert ze haar publiek om zelf op reis te gaan en de schoonheid van onze wereld te ervaren.

Op travelsbymonique.nl vind je niet alleen Monique’s reisverhalen en foto’s, maar ook praktische tips en aanbevelingen voor activiteiten per seizoen. Ze deelt haar persoonlijke ervaringen en advies, van de beste restaurants, leuke wandelingen tot de mooiste e-bike routes en verborgen juweeltjes. Haar website is daarom niet alleen een bron van inspiratie, maar ook een praktische gids voor iedereen die op zoek is naar avontuur.

Het is allemaal bedoeld om jou te inspireren. En om je te helpen bij het plannen van je eigen vakantie en het maken van je eigen herinneringen.

Erik Lammers

Erik Lammers, videograaf en filmmaker bij EHL-Productions en levenspartner van Monique, heeft als sparring partner, op het snijvlak van ICT en beleid gewerkt. Inmiddels geniet hij van een leven dat hem op unieke locaties brengt. Zijn talent waarmee hij interviewt en ‘storytelling’ vangt in korte films of video producties maakt hem uniek.

Samen met Monique, reist hij door Europa om de mooiste locaties en de leukste (familie) bedrijven professioneel in beeld te brengen.

Wil je samenwerken?

Wij staan altijd open voor een samenwerking met een mooi bedrijf dat goed past bij Travelsbymonique. Denk hierbij aan:

  • Persreizen
  • Product reviews
  • Winacties
  • Adverteren op Travelsbymonique.nl

Interesse in samenwerken? Of wil je graag onze MEDIAKIT ontvangen? Vul dan het contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bergen groeten,

Monique

WIT REGEL

WIT REGEL

reisinspiratie voor elk seizoen

Kom met ons in contact

Voornaam
Achternaam
E-mail
Bericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.

WIT REGEL

Reisinspiratie in je mailbox?!

De leukste reistips, elk seizoen, van de onbetwiste reisexpert in de Alpen

Please wait...

Bedankt voor je inschrijving!