Event | Beleef “ZEN Altitude” in Méribel

Méribel nodigt je uit voor twee weken ontspanning in de bergen.  

Van 25 maart tot 7 april  vindt het Zen Altitude event plaats in Méribel.

De ‘Zen Altitude’ activiteiten vinden plaats op verschillende locaties in en rondom Méribel, waarbij veel sessies plaatsvinden tussen de hoge bergtoppen. De perfecte omgeving om je innerlijke rust te vinden. Met activiteiten en voorzieningen zoals: Yoga, massages en wandelingen. 

Ontspan, haal diep adem en kom tot rust in de natuur van Méribel…

De activiteiten zijn zorgvuldig uitgekozen door experts om ultieme rust te ervaren en nieuwe energieën op te doen. 

Méribel moedigt je tijdens dit event aan om van je verblijf in de bergen te profiteren en om los te koppelen van het dagelijkse leven met als doel je batterijen weer op te laden. Dit event is een welverdiende pauze van eventuele stress en hectiek van het dagelijkse leven, het ideale moment om even op adem te komen. 

Méribel is het kloppende hart in het centrum van les 3 Vallées gelegen in Savoie Mont Blanc, op het kruispunt van Courchevel, La Tania, Brides-les-Bains, Les Menuires, Saint Martin de Belleville, Val Thorens en Orelle. 600 kilometer aan pistes zijn met elkaar verbonden via de toppen en bieden meer dan 62.000 verticale meters skiën voor zowel experts, beginners, gezinnen en fanatieke sporters. Het is een juweel van een skigebied met 15 toppen boven de 2.500 meter en 6 gletsjers. Het resort is ook echt een family friendly bestemming en zet zich in voor de voortdurende ontwikkeling van gezinsvriendelijke service en faciliteiten. Sneeuwzeker, elegante architectuur en verfijnde gastronomie, dat is wat je hier zult vinden.

Bezoek de pagina van Méribel voor meer informatie.

Interessante en praktische tips

  • Bereikbaarheid Méribel: 1100 km vanuit midden-Nederland. Méribel is ook goed bereikbaar per trein (Moutiers) of vliegtuig (via Genève, Lyon of Grenoble). Meer informatie vind je op de site van Méribel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *