Event | “Der Bergdoktor”

De regio Wilder Kaiser met de steden Ellmau, Going, Scheffau en Söll is de thuisbasis van de beroemde seriedokter Martin Gruber. Elk jaar in de zomer worden de nieuwe afleveringen van “Der Bergdoktor” ter plaatse gefilmd.

Bekende filmlocaties van de succesvolle serie, in de Kaiser regio, zijn bijvoorbeeld de boerderij van de familie Gruber, de praktijk van de bergdokter en Gasthof Wilder Kaiser. Wanneer je deze locaties bezoekt, kun je een kijkje nemen achter de schermen van de bekende doktersreeks.

Op reguliere fan-evenementen komen de Bergdokter-sterren naar de Kaiser regio om hun fans te begroeten!

Evenementen

Bergdoktor Fandagen

Op de Bergdoktor-fandag op 11 mei 2023 in Scheffau am Wilden Kaiser staat alles in het teken van de populaire tv-serie Der Bergdoktor! Op de fandag met Hans Sigl en zijn tv-collega’s heb je de mogelijkheid om je idolen uit de tv-serie van dichtbij te leren kennen. Er wacht je een spannend en gevarieerd programma.  Bezoek voor ticket verkoop de site van Tourismusverband Wilder Kaiser

Bergdokter Bergfeest

Op het Bergdokter-bergfestival op 14 september 2023 hebben alle bezoekers de mogelijkheid om de sterren over Hans Sigl-vragen te stellen en de acteurs van dichtbij te ervaren. Het gevarieerde podiumprogramma heeft elk jaar verrassingen in petto en zorgt voor uitstekend amusement aan de voet van de Hohe Salve in Hochsöll.

Deelname aan het evenement is gratis en mogelijk zonder aanmelding. Voor het gebruik van de Hexenwassergondel naar het evenemententerrein gelden de normale tarieven en voorwaarden.

Misschien vind je dit ook interessant

Voor wie graag de filmlocaties bezoekt tijden een wandeling of fietstocht, heb ik dit blog geshrijven “De must-sees en do’s voor ‘Der Bergdoktor’ fans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *